انواع پکیج های سرمایشی و گرمایشی

  • ۰
  • ۰


1. اگر مصرف آبگرم زیاد می باشد (برای مثال بیش از یک حمام یا شستشوی بسیار ) بهتر است از پکیج با قدرت حرارتی بالاتر از 31 کیلووات یا پکیج های مخزن دار استفاده کنید. 
2. اگر حرارت بالایی از پکیج مورد نیاز باشد (معمولا برای خانه های با بیش از 300متر مربع) بهتر است از پکیج های زمینی استفاده کنید. 
3. پکیج را از شرکتی های معتبر و مطئن تهیه کنید و توجه کنید خدمات پس از فروش را داشته باشند. کارخانه سازنده پکیج بهتر است توان پشتیبانی همیشگی از قطعات پکیج را داشته باشد. 
4. پکیج های دیواری بسیار کم مصرف تر بوده و دارای عمر طولانی تری نسبت به پکیج های مخزن دار و پکیج های زمینی هستند بنابراین به صرف تر می باشند. 
5. برای اطمینان از جلوگیری از گازگرفتگی، بهتر است از پکیج های فن دار بویژه با دودکش دو جداره استفاده شود. اگر شرایط محیا نبود و مجبور به استفاده از انواع دیگر پکیج شدید، توجه کنید پکیج مجهز به سنسور حرارتی دودکش باشد. این سنسور به صورت هوشمند به محض دریافت علایم حرارتی و یا گرفتگی در دودکش خاموش می شود. 
6. اگر در شهری زندگی می کنید که سختی آب بالاست از پکیج با دو مبدل مجزا بویژه از نوع صفحه ای استفاده نمایید 
7. توجه کنید پکیج هوشمند باشد یعنی به صورت اوتوماتیک عیب را شناسایی و پیغام دهد. این قابلیت مزییتی است که افراد بی تجربه نیز می توانند در تعمیر سریع پکیج فعال باشند و گاهی لزوما نیاز به تعمیر کار نیست.بدین گونه که مانیتر محل ایراد را نمایش می دهد ، در این صورت با کمک دفترچه راهنما یا نهایتا سرویس کار سریعا می تواند مشکل را حل نماید. 
8. بهتر است قبل از ورودی آب در پکیج یک سختی گیر مناسب نصب شود. 
بوتان
  • ۹۵/۰۴/۳۱
  • نوین مارکتینگ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی